Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 160
Členov: 0
Spolu: 160
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

  • x-SCYTHE
  •  
    Plánovač akcií
    Najbližšie plánované akcie:
     
    Posledné inzeráty
    Navštívte burzu:
     
    Zľava v Muničákoch
    Stav objednávok:
    Bratislava
    Suma: 408 (24%)
    Košice
    Suma: 0 (0%)
     
    Vyhľadať


     
    WarGames - Airsoft Portal: Forums

    WarGames :: Zobraziť tému - Konektor na vysielacky Intek
    Obsah fóra WarGames -> Komunikácia
    Odoslať novú tému Odpovedať na tému     1, 2  Ďalší  
     Konektor na vysielacky Intek Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
     
     
     
     
    Slovi
    Poručík


    Založený: Apr 12, 2005
    Príspevky: 236
    Bydlisko: Bratislava

     Predmet: Konektor na vysielacky Intek Odpovedať s citátom
     
    Zdravim, rad by som si poriadil headset na moju vysielacku INTEK MT-5050, ale nejsom si uplne isty aky konektor potrebujem. Co som pozeral tak sa to podoba na ICOM 2-Pin ale nechcem ho kupovat bez istoty. Vie niekto poradit? Dakujem za odpoved.
    _________________



    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
     Príspevok Zaslal: Po Feb 16, 2009 12:34 am
     
     
     
    RastoK
    RastislavK Hviezdoslavov


    Založený: Jul 20, 2007
    Príspevky: 114
    Bydlisko: Zvolen

     Predmet: HF sada k Inteku Odpovedať s citátom
     
    Mas 3 moznosti:
    - sluchadlo z Walkmena, alebo MT Nokia (1 Jack) - budes pocut, a hovorit mozes do vysielacky, alebo
    - vycestovat do Handlovej, kde sidli predajca spojovacej techniky (odpor. google), a kupit orginalnu sadu aj s PTT tlacidlom (jednoduchsia stoji cca 1000 SKK), alebo
    - vyrobit si HF sadu, tu na WG najdes v sekcii "komunikacia" vo fore navod, cena cca 150 SKK

    Ja icon_wink.gif pouzivam sluchadlo z walkmena, HF sadu mam len ku Kenwoodu.


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Po Feb 16, 2009 9:20 am
     
     
     
    Slovi
    Poručík


    Založený: Apr 12, 2005
    Príspevky: 236
    Bydlisko: Bratislava

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Resp ide mi o to ci bude pasovat tento:


    _________________



    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
     Príspevok Zaslal: Po Feb 16, 2009 11:21 am
     
     
     
    bobo77777
    Práporčík


    Založený: May 18, 2007
    Príspevky: 149

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    ahoj mam tak isto intek a ten co si posielal obrazok ti nebude urcite pasovat

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Po Feb 16, 2009 11:24 am
     
     
     
    OndroDiktator
    Čatár


    Založený: Jun 24, 2007
    Príspevky: 34
    Bydlisko: Bratislava/Dunajstreda

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    preco presne by nepasoval, mas s tym osobne skusenosti? Ja som tu istu otazku ako Slovi polozil na ceskoslovenskom CB fore a tam mi tvrdili ze do tohto inteku pasuje I-com dual pin. tento tyzden som chcel objednat ten isty headset ako Slovi ale zas ma trapia pochybnosti:)

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Po Feb 16, 2009 12:58 pm
     
     
     
    bobo77777
    Práporčík


    Založený: May 18, 2007
    Príspevky: 149

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    ano mam s tym skusenost.. ten konektor co je tam je sice 2 pin ale ma ine drazky ak si vsimnes ...

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Po Feb 16, 2009 1:58 pm
     
     
     
    OndroDiktator
    Čatár


    Založený: Jun 24, 2007
    Príspevky: 34
    Bydlisko: Bratislava/Dunajstreda

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    odkaz na moju otazku na CB forum TU

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Po Feb 16, 2009 3:12 pm
     
     
     
    Rebel
    Vojak


    Založený: Aug 04, 2007
    Príspevky: 528
    Bydlisko: Sliač

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    no ano ma to ine drazky...ale neviem preco by to tam nepasovalo ak je to ICOM ...teda mikrofon je 2.5mm a sluchadlo 3.5mm ...a preco su tie drazky ine??? ...poradim...ma to nieco spolocne s vyrazmi MONO a STEREO ...ak aj mas na jednosluchadlovom HF stereo konektor nie je to problem...je to uplne jedno...inak ako mono to aj tak nepojde

    a btw toto by mohlo pomoct aspon trochu pri patraniach po konektoroch...vygooglil som to v priebehu 3 min icon_confused.gif

    a priamo stranka
    http://www.criticalbattery.com/

    alebo priamo na radia
    http://www.criticalradio.com/


    ...nemal som este cas sa tam poriadne poobzerat tak sa trapte sami icon_smile.gif

    _________________
    Dobrá nálada nevyrieši všetky vaše problémy,
    ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať.



    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 17, 2009 2:02 am
     
     
     
    Fakereez
    Poručík


    Založený: Oct 01, 2003
    Príspevky: 151

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Sovi ja som tu sadu skusal pripojit na Intek 4040 a problem je ze tie piny su moc natesno... neviem ci je to vadny kus, alebo standard, ale po zasunuti to stale vysielalo...

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 17, 2009 9:54 am
     
     
     
    atr30
    Plukovník


    Založený: Nov 27, 2003
    Príspevky: 1126
    Bydlisko: TT

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    mal som intek a mam kenwood a pokial si dobre spomynam tak aj zapojenie mikrofon/sluchadlo je opacne. takze aj keby sedela roztec tak to nende. inak napadlo vas riesenie to zapojit nie origo koncovkou ale dvoma samostatnymi jackmi podla potreby icon_wink.gif
    _________________
    "Democracy is 2 wolves and a sheep voting on whats for dinner, Liberty is a well armed sheep contesting the vote"


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 17, 2009 2:40 pm
     
     
     
    Fakereez
    Poručík


    Založený: Oct 01, 2003
    Príspevky: 151

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    atr30 Napísal:
    mal som intek a mam kenwood a pokial si dobre spomynam tak aj zapojenie mikrofon/sluchadlo je opacne. takze aj keby sedela roztec tak to nende. inak napadlo vas riesenie to zapojit nie origo koncovkou ale dvoma samostatnymi jackmi podla potreby icon_wink.gif


    nenapadlo, lebo som ju mal pozicanu icon_smile.gif ale pouziavm iba sluchatko creative a vysielam cez mic na vysielacke.


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 17, 2009 4:10 pm
     
     
     
    Rebel
    Vojak


    Založený: Aug 04, 2007
    Príspevky: 528
    Bydlisko: Sliač

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    atr30 Napísal:
    mal som intek a mam kenwood a pokial si dobre spomynam tak aj zapojenie mikrofon/sluchadlo je opacne.


    ano ako som vyssie napisal...
    INTEK 2,5mm MIC a 3,5mm SPK
    KENWOOD 2,5mm SPK a 3,5mm MIC

    intek nemam prave pri sebe ale pred mesiacom alebo dvoma mi koli tomu pisal hetfyld a vtedy som ju pri sebe mal teda som to opisal praimo podla nej... tu spravu som si tu este nasiel a teda pisem to co som pisal aj vtedy...

    _________________
    Dobrá nálada nevyrieši všetky vaše problémy,
    ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať.



    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 17, 2009 8:02 pm
     
     
     
    Detro
    Vojak


    Založený: May 15, 2010
    Príspevky: 5

     Predmet: Ahoj Odpovedať s citátom
     
    Mam tiez intek 5050 a kupil som headset na kenwod, co bola chyba. Mozem potvrdit, ze v pripade inteku ma byt speaker vyvedeny na 3.5" jacku. Ale neviem prist na to, ako ma byt spravne zapojeny MIC na 2.5" jacku.

    Neviete niekto pinout pre Intek 5050? na nete sa mi to nepodarilo najst.


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Po Jún 28, 2010 1:05 am
     
     
     
    joool
    Nadrotmajster


    Založený: Dec 26, 2006
    Príspevky: 119
    Bydlisko: diera plna sociek a fetakou uprostred zapadneho slovenska ( sered )

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    ked si kupis so zapojenim na icom 2 pin tak to bude pasovat , na tom 3.5 jacku mas sluchatko a na 2.5 stereo je mikrofon s PTT zapojeny nejak cez 2k7 alebo 27k odpor nekde tu bol na fore odkaz na schemu
    edit :
    totok je ono
    edit 2 :
    dolezite je ze mikrofon ide na stereo s tym ze stredna cast zostane nezapojena lebo inak to bud nevysiela alebo stale vysiela


    Naposledy upravil joool dňa Ut Jún 29, 2010 6:53 pm, celkom upravené 1 krát


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Po Jún 28, 2010 8:15 pm
     
     
     
    Scorpion
    1st Lieutenant


    Založený: May 07, 2003
    Príspevky: 765
    Bydlisko: Bratislava

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    joool, to je sice pekne, ale to este ani zdaleka neznamena, ze PTT zapojenie pre ICOM bude fungovat aj na Inteku
    _________________
    1LT Steve "Scorpion" Hawkins
    1st SWTG(A)
    U.S. Army JFKSWCS


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Po Jún 28, 2010 11:27 pm
    Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
      Odoslať novú tému  
     
      Odpovedať na tému  
    1, 2  Ďalší
     Časy uvádzané v GMT | Strana 1 z 2
    Prejdi na:  
     

    Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
    Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
    Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete hlasovať v tomto fóre
     
    Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
    ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.