Založený: Apr 12, 2005 Príspevky: 236 Bydlisko: Bratislava
Predmet: Konektor na vysielacky Intek
Zdravim, rad by som si poriadil headset na moju vysielacku INTEK MT-5050, ale nejsom si uplne isty aky konektor potrebujem. Co som pozeral tak sa to podoba na ICOM 2-Pin ale nechcem ho kupovat bez istoty. Vie niekto poradit? Dakujem za odpoved. _________________
Zaslal: Po Feb 16, 2009 12:34 am
RastoK RastislavK Hviezdoslavov
Založený: Jul 20, 2007 Príspevky: 114 Bydlisko: Zvolen
Predmet: HF sada k Inteku
Mas 3 moznosti:
- sluchadlo z Walkmena, alebo MT Nokia (1 Jack) - budes pocut, a hovorit mozes do vysielacky, alebo
- vycestovat do Handlovej, kde sidli predajca spojovacej techniky (odpor. google), a kupit orginalnu sadu aj s PTT tlacidlom (jednoduchsia stoji cca 1000 SKK), alebo
- vyrobit si HF sadu, tu na WG najdes v sekcii "komunikacia" vo fore navod, cena cca 150 SKK
Ja pouzivam sluchadlo z walkmena, HF sadu mam len ku Kenwoodu.
Zaslal: Po Feb 16, 2009 9:20 am
Slovi Poručík
Založený: Apr 12, 2005 Príspevky: 236 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Resp ide mi o to ci bude pasovat tento:
Zaslal: Po Feb 16, 2009 11:21 am
bobo77777 Práporčík
Založený: May 18, 2007 Príspevky: 149
Predmet:
ahoj mam tak isto intek a ten co si posielal obrazok ti nebude urcite pasovat
Zaslal: Po Feb 16, 2009 11:24 am
OndroDiktator Čatár
Založený: Jun 24, 2007 Príspevky: 34 Bydlisko: Bratislava/Dunajstreda
Predmet:
preco presne by nepasoval, mas s tym osobne skusenosti? Ja som tu istu otazku ako Slovi polozil na ceskoslovenskom CB fore a tam mi tvrdili ze do tohto inteku pasuje I-com dual pin. tento tyzden som chcel objednat ten isty headset ako Slovi ale zas ma trapia pochybnosti:)
Zaslal: Po Feb 16, 2009 12:58 pm
bobo77777 Práporčík
Založený: May 18, 2007 Príspevky: 149
Predmet:
ano mam s tym skusenost.. ten konektor co je tam je sice 2 pin ale ma ine drazky ak si vsimnes ...
Zaslal: Po Feb 16, 2009 1:58 pm
OndroDiktator Čatár
Založený: Jun 24, 2007 Príspevky: 34 Bydlisko: Bratislava/Dunajstreda
Založený: Aug 04, 2007 Príspevky: 528 Bydlisko: Sliač
Predmet:
no ano ma to ine drazky...ale neviem preco by to tam nepasovalo ak je to ICOM ...teda mikrofon je 2.5mm a sluchadlo 3.5mm ...a preco su tie drazky ine??? ...poradim...ma to nieco spolocne s vyrazmi MONO a STEREO ...ak aj mas na jednosluchadlovom HF stereo konektor nie je to problem...je to uplne jedno...inak ako mono to aj tak nepojde
a btw toto by mohlo pomoct aspon trochu pri patraniach po konektoroch...vygooglil som to v priebehu 3 min
...nemal som este cas sa tam poriadne poobzerat tak sa trapte sami _________________ Dobrá nálada nevyrieši všetky vaše problémy,
ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať.
Zaslal: Ut Feb 17, 2009 2:02 am
Fakereez Poručík
Založený: Oct 01, 2003 Príspevky: 151
Predmet:
Sovi ja som tu sadu skusal pripojit na Intek 4040 a problem je ze tie piny su moc natesno... neviem ci je to vadny kus, alebo standard, ale po zasunuti to stale vysielalo...
Zaslal: Ut Feb 17, 2009 9:54 am
atr30 Plukovník
Založený: Nov 27, 2003 Príspevky: 1126 Bydlisko: TT
Predmet:
mal som intek a mam kenwood a pokial si dobre spomynam tak aj zapojenie mikrofon/sluchadlo je opacne. takze aj keby sedela roztec tak to nende. inak napadlo vas riesenie to zapojit nie origo koncovkou ale dvoma samostatnymi jackmi podla potreby _________________ "Democracy is 2 wolves and a sheep voting on whats for dinner, Liberty is a well armed sheep contesting the vote"
Zaslal: Ut Feb 17, 2009 2:40 pm
Fakereez Poručík
Založený: Oct 01, 2003 Príspevky: 151
Predmet:
atr30 Napísal:
mal som intek a mam kenwood a pokial si dobre spomynam tak aj zapojenie mikrofon/sluchadlo je opacne. takze aj keby sedela roztec tak to nende. inak napadlo vas riesenie to zapojit nie origo koncovkou ale dvoma samostatnymi jackmi podla potreby
nenapadlo, lebo som ju mal pozicanu ale pouziavm iba sluchatko creative a vysielam cez mic na vysielacke.
Zaslal: Ut Feb 17, 2009 4:10 pm
Rebel Vojak
Založený: Aug 04, 2007 Príspevky: 528 Bydlisko: Sliač
Predmet:
atr30 Napísal:
mal som intek a mam kenwood a pokial si dobre spomynam tak aj zapojenie mikrofon/sluchadlo je opacne.
ano ako som vyssie napisal...
INTEK 2,5mm MIC a 3,5mm SPK
KENWOOD 2,5mm SPK a 3,5mm MIC
intek nemam prave pri sebe ale pred mesiacom alebo dvoma mi koli tomu pisal hetfyld a vtedy som ju pri sebe mal teda som to opisal praimo podla nej... tu spravu som si tu este nasiel a teda pisem to co som pisal aj vtedy... _________________ Dobrá nálada nevyrieši všetky vaše problémy,
ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať.
Zaslal: Ut Feb 17, 2009 8:02 pm
Detro Vojak
Založený: May 15, 2010 Príspevky: 5
Predmet: Ahoj
Mam tiez intek 5050 a kupil som headset na kenwod, co bola chyba. Mozem potvrdit, ze v pripade inteku ma byt speaker vyvedeny na 3.5" jacku. Ale neviem prist na to, ako ma byt spravne zapojeny MIC na 2.5" jacku.
Neviete niekto pinout pre Intek 5050? na nete sa mi to nepodarilo najst.
Zaslal: Po Jún 28, 2010 1:05 am
joool Nadrotmajster
Založený: Dec 26, 2006 Príspevky: 119 Bydlisko: diera plna sociek a fetakou uprostred zapadneho slovenska ( sered )
Predmet:
ked si kupis so zapojenim na icom 2 pin tak to bude pasovat , na tom 3.5 jacku mas sluchatko a na 2.5 stereo je mikrofon s PTT zapojeny nejak cez 2k7 alebo 27k odpor nekde tu bol na fore odkaz na schemu
edit : totok je ono
edit 2 :
dolezite je ze mikrofon ide na stereo s tym ze stredna cast zostane nezapojena lebo inak to bud nevysiela alebo stale vysiela
Naposledy upravil joool dňa Ut Jún 29, 2010 6:53 pm, celkom upravené 1 krát
Zaslal: Po Jún 28, 2010 8:15 pm
Scorpion 1st Lieutenant
Založený: May 07, 2003 Príspevky: 765 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
joool, to je sice pekne, ale to este ani zdaleka neznamena, ze PTT zapojenie pre ICOM bude fungovat aj na Inteku _________________ 1LT Steve "Scorpion" Hawkins 1st SWTG(A) U.S. Army JFKSWCS
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre