Zdravim , xcem sa opytat ze ako tato zlava funguje ? sa da iba cez net objednat alebo sa to da aj rovno v predajni kupovat ? konkretne v BB
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 12:38 pm
MY3TUS Kapitán
Založený: Jan 26, 2006 Príspevky: 414 Bydlisko: Zvolen
Predmet:
ked uz by tu niekto kompetentny z BB odpovedal,chcel by som sa ho spytat ci su na predajni v BB skladom Francuzske CCE komplety. Dakujem _________________
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 1:01 pm
HawraN Major
Založený: Jan 13, 2007 Príspevky: 702 Bydlisko: Banská Bystrica
Predmet:
francuzske maskace skladom v piatok neboli a podla predajcu ma tovar prist az koncom buduceho tyzdna. a hej da sa kupit aj priamo v predajni
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 1:15 pm
masta0new Master of Puppets
Založený: Jun 04, 2004 Príspevky: 1264 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Je to vypredaj, vsetok tovar, ktory ma byt nahradeny, novymi vecami, ide von za 100SK, to co maju na predajni, to ide von.Objednavka cez net, je priam zbytocna,kedze sa jedna o veci na oblecenie, a tie treba vyskusat... _________________ ....HP 90! Still learning from flobaki a hico.......
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 5:45 pm
Lemures Poručík
Založený: Apr 20, 2008 Príspevky: 188
Predmet:
Heh, divné, že to nie je v novinkách na WG, v pondelok tam fičíííím.
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 6:42 pm
UPIR Vodca proletariátu
Založený: Apr 29, 2003 Príspevky: 1492
Predmet:
Potrebujete originálne armádne oblečenie a doplnky? Teraz máte možnosť doplniť si výstroj a neminúť pritom takmer nič. Muničák pre Vás pripravil výpredaj originálneho armádneho oblečenia, kus len za kilo /100,- SKK/. Zoznam tovaru nájdete plagáte dole (kliknutím sa otvorí veľká verzia v novom okne).
Založený: Jan 26, 2006 Príspevky: 414 Bydlisko: Zvolen
Predmet:
UPIR Napísal:
....Potrebujete originálne armádne oblečenie...
P L A G Á T Napísal:
MILTEC,STURM
? ? ? Tak ako to teda je ? ? ? _________________
Zaslal: Ut Jún 17, 2008 6:04 pm
Lemures Poručík
Predmet:
Miltec STURM distribuuje originál armádne oblečenie, nevyrába ho. Predajcovia ho ale kupujú od Miltecu
Zaslal: Ut Jún 17, 2008 6:06 pm
LittleMan Vojak
Založený: May 29, 2008 Príspevky: 22
Predmet:
dost skoro dali vediet, ze akcia plati iba pri osobnom odbere, co by az tak neprekazalo - autobus by ma stal rovnako ako posta, ale uz nemaju moju velkost _________________ PD Miami
Pani, je to VYPREDAJ ...t.j. vsetko v jednej veeelkej krabici a kto si co vyberie to ma. To sa NEDA robit postou aj keby sme chceli. Vybrat si musite sami.
Zaslal: So Jún 21, 2008 8:38 pm
Lemures Poručík
Predmet:
Hlavne, že už je predpokladám vypredané všetko, až na nejaké civilné svetre v pseudomaskovacom vzore, ktoré sa tam povaľovali. Ja som tam bol už v pondelok a to tam už skoro nič nebolo, takže teraz už asi nie je šanca.
Zaslal: So Jún 21, 2008 9:17 pm
Slovi Poručík
Založený: Apr 12, 2005 Príspevky: 236 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Lemures Napísal:
Hlavne, že už je predpokladám vypredané všetko, až na nejaké civilné svetre v pseudomaskovacom vzore, ktoré sa tam povaľovali. Ja som tam bol už v pondelok a to tam už skoro nič nebolo, takže teraz už asi nie je šanca.
No neviem ako ty, ale ja som tam pri troske snahy nasiel 2 BW tropentarnove komplety v normalnej velkosti v super kvalite, a to som tam bol v stredu _________________
Zaslal: So Jún 21, 2008 10:35 pm
Lemures Poručík
Predmet:
Čoo Tak to tam museli nejako dopĺňať, lebo ja som bral posledný tropentarnový komplet, ostali tam už len jedny gate.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre