Založený: May 24, 2005 Príspevky: 315 Bydlisko: BA
Predmet:
V mene AS Reapers by som sa chcel vsetkym zucastnenym podakovat za ucast aj v takom pocasi, ake sa ukazovalo na zaciatku dna. Verim ze Vam cesta stala za to a uzili ste si peknu akciu.... P.S. Aj hokej cez radio pri grile je celkom zaujimavy, hlavne s talibanskymi oslavami Fotky a video budu onedlho...
Zaslal: So Máj 05, 2007 9:11 pm
Slovi Poručík
Založený: Apr 12, 2005 Príspevky: 236 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Za AlfaCommandos chcem podakovat aj ja za skvelu akciu, a diky Kenaiovi a Carlovi ze ste mi vymysleli taku super napln prace Grilovacka tiez nemala chybu. Kazdopadne to chce zase nejake pokracovanie. Good job _________________
Uplna paradicka... diki chalani radi prideme znova... _________________ AIRSOFT HUNTING CLUB
airsofthuntingclub@gmail.com
DB SPR Custom - 490fps
A&K SVD - 550fps
VFC SCAR-L - 350fps
DE M56A
TM Glock 17
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 8:38 am
cthulhu Kapitán
Založený: May 02, 2007 Príspevky: 421 Bydlisko: Rlyeh
Predmet:
bolo skvelo, skoda ze sme zmeskali grilovacku
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 9:13 am
saliven Rotmajster
Založený: Feb 12, 2007 Príspevky: 80 Bydlisko: BA
Predmet:
Za Tím S.U.N sa chcú poďakovať organizátorom štyri "individuá"
velmi dobrá príprava a počasie navodzovalo o to reálnejšie podmienky...
tešíme sa na dalšiu akciu a dúfame že počet účastníkov bude len stúpať...
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 9:48 am
Fan Vojak
Založený: Jan 15, 2006 Príspevky: 8 Bydlisko: Modra
Predmet:
HLADA SA POSLEDNA BEDNA
Aj po instrukciach od Didiho nevieme najst poslednu bednu, ktoru ukryl Didiho team.
Prosime vsetkych, ktori vedia, kam ukryli/zahrabali/odvliekli poslednu sedu bednu, nech telefonuju ihned na 0905 265 713 !!! _________________ Fan
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 11:31 am
Snaker Práporčík
Založený: Jun 20, 2004 Príspevky: 139 Bydlisko: BA
Predmet:
Skvela akcia! vyborne som sa pobavil a dakujem organizatorom ze zariadili aj to vytaztvo nad ceskom _________________ Alfacommandos Bratislava
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 11:33 am
AndyJPV Kapitán
Založený: Jan 18, 2007 Príspevky: 476 Bydlisko: Vinicne DC.
Predmet:
JA len dufam ze coskoro bude dalsia takato akcie aelbo an tuto som nemohol prist Zbran v oprave Vytknuti clenok a na druhi den stavanie na Rybarske preteky ale aj tak lutujem Kunda
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 1:52 pm
gama Vojak
Založený: Feb 03, 2007 Príspevky: 15 Bydlisko: Modra
Predmet: Podakovanie
Chcem sa podakovať organizátorom za prípravu a reálnosť akcie , ešte raz vdaka a teším sa na dalšie vaše dobré akcie . Bolo super , počasie vôbec nevadilo super hra ok spoluhráči ako aj pripravené občerstvenie.
gama
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 2:03 pm
mike99 Nadporučík
Predmet:
Mozno jedna pripomienka zo strany organizatorov: dnes sme z respawnov vyzbierali dve plne vrecia smeti, flias, obalov z jedla, rozlisovacich pasok a podobne.... Pani, ked chceme hravat v priestoroch ktore sa nam pacia, nie je prilis dobra vizitka nechat po sebe svincik.... Moze sa nam to vratit prave vtedy ked to nebudeme cakat. Ked sa iny ludia chovaju vonku ako hovada, nerobme to my, aby sme nemuseli za par rokov hladat les bez bordelu.
P.S. NIE, NIE SOM V STRANE ZELENYCH...
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 7:14 pm
AndyJPV Kapitán
Predmet:
mike99 Napísal:
Mozno jedna pripomienka zo strany organizatorov: dnes sme z respawnov vyzbierali dve plne vrecia smeti, flias, obalov z jedla, rozlisovacich pasok a podobne.... Pani, ked chceme hravat v priestoroch ktore sa nam pacia, nie je prilis dobra vizitka nechat po sebe svincik.... Moze sa nam to vratit prave vtedy ked to nebudeme cakat. Ked sa iny ludia chovaju vonku ako hovada, nerobme to my, aby sme nemuseli za par rokov hladat les bez bordelu.
ja mam tiez par kamaratou ktori drzo odhodia Obal z cipsou na zem v respowne alebo flasku od piva a poriadne am to vytaca }
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 7:26 pm
AndyJPV Kapitán
Predmet:
mike99 Napísal:
btw bude sa este tato akcia alebo podobna konat este ???
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 7:28 pm
mike99 Nadporučík
Predmet:
No, bol to Sweeper III, zatial sme dodrzali rocnu frekvenciu, v zime sa rozhodneme, ci bude Modra pokracovat alebo serial Sweeprov ukoncime a dame sa do niecoho ineho...
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 7:34 pm
AndyJPV Kapitán
Predmet:
mike99 Napísal:
No, bol to Sweeper III, zatial sme dodrzali rocnu frekvenciu, v zime sa rozhodneme, ci bude Modra pokracovat alebo serial Sweeprov ukoncime a dame sa do niecoho ineho...
sak jasne ale ja len tak lebo velmy banujem ze som nemohol ist a rad by som si v najblizsej dobe dobre zahral
Zaslal: Ne Máj 06, 2007 7:43 pm
Slovi Poručík
Založený: Apr 12, 2005 Príspevky: 236 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
mike99 Napísal:
V tomto mas uplnu pravdu, nabuduce by mozno nebolo zle dat nejake vreco aj na kazdy respawn. Mozno potom to tych inteligentov co robia bordel napadne dat do vreca. _________________
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre