Založený: Jul 30, 2007 Príspevky: 4 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Tak ked uz tak vsetci dakuju tak sa pripojim aj ja za cely tim. Ja som si hlavne uzil plazenie v trave so Santixom skoro pri nepriatelskom municaku kde sme porobili zle kde sa len dalo ... Este raz vdaka bolo super.
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 9:22 pm
StarenkaOggova Rotný
Založený: May 08, 2006 Príspevky: 50 Bydlisko: Bratislava
Založený: May 24, 2005 Príspevky: 315 Bydlisko: BA
Predmet:
cestne prehlasujem ze v tej bielej krabici nie su nijake trubky, to je ixov prenosny panelak!!!!!!
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 11:27 pm
MACHO Čatár
Založený: Mar 03, 2007 Príspevky: 46
Predmet:
Asi za vsetkych Arabof hovorim ze s vysledkom 0:5 nemozme byt spokojní. Takyto deklas sme na MS //ModraSwepper// 2008 teda necakali.... Budeme sa vyhovarat na zlu predpoved pocasia od organizatora,, dalej na DRESS CODE,, dalej na uja rolnika s motyckou v centralnom vinohrade ktory nam svojou pritomnostou rozhodil celodnovu strategiu boja,, na kliesta ktory mi cely den doslova pil krv,, na vycerpavajuci zbludilý pochod na našu bázu pred zaciatkom akcie,, na to ze trubky udajne pocas celeho dna niekto nosil kade-tade,,a pod.....
Vdaka patri organizatorom, ti zabojovali uz noc pred akciou s omnoho vacsim nepriatelom.....
na najblizsieho Sweepra som si uz nachystal na vas certovsky plan
Naposledy upravil MACHO dňa Po Máj 19, 2008 7:06 pm, celkom upravené 1 krát
Zaslal: Po Máj 19, 2008 9:21 am
sado Nadporučík
Založený: Jan 15, 2007 Príspevky: 318 Bydlisko: Mordor
Predmet:
MACHO Napísal:
na najblizsieho Sweepra som si uz nachystal na vas certovsky plan
Dufam, ze jeho podstata spociva v omameni supera bylinkovymi maškrtami
Zaslal: Po Máj 19, 2008 9:32 am
Pakistanec Poručík
Založený: Sep 20, 2005 Príspevky: 227 Bydlisko: Bratislava
Predmet: Vdaka velkemu Allahovi ze bol k nam milosrdni
Chcel by som vyslovit velke danke scheeen organizatorom za vytvorenie domacej atmosfery (vid pocasie a propaganda)
A taktiez odkazat MIKEovi Tes se na priste!!! pomsta najlepsie chuti za studena _________________ 74'
P R E V A I L S !
Zaslal: Ut Máj 20, 2008 10:38 am
x-raynr Vojak
Založený: Jan 07, 2006 Príspevky: 2 Bydlisko: Nitra
Predmet:
DELTA FORCE NITRA dakuje za pozvanie na akciu,za piatkovy vecer,za kopec srandy a skvelu hru. Nic ine sme ani od REAPERS necakali!!!
Zaslal: Št Máj 22, 2008 8:45 am
mike99 Nadporučík
Založený: May 24, 2005 Príspevky: 315 Bydlisko: BA
Predmet:
Ešte raz ďakujem všetkým ktorí boli, a všetkým pre ktorých sa Sweeper stal pravidelnou akciou.
A odkaz nielen pre Paxa: Všetci sa tešíme, nachystaj poriadnu pomstu, máš iba jeden pokus, Sweeper VI na jeseň bude posledný v rade a ukončí sa séria...
Zaslal: Št Máj 22, 2008 4:14 pm
Banan Rotmajster
Založený: Mar 03, 2005 Príspevky: 85
Predmet:
Aj Red Cell Nitra dakuje organizatorom za skvelu akciu _________________ Red Cell Nitra - www.redcell.sk
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre