Založený: May 24, 2005 Príspevky: 315 Bydlisko: BA
Predmet: Sweeper V - from russia with love...
Takze hodnotenie akcie z nasej strany:
Na uvod sa vsetkym ospravedlnujem za pocasie. Sweeper bol nahlaseny, malo prsat, fakt neviem kde sa stala chyba.....
Ale zasa keby prsalo prisiel by som o pohlad na Ozzyho v jeho stylovom ubore, takze ja osobne nelutujem
Dakujem vsetkym, ktori prisli za dobru hru, hlavne tym, ktori merali cestu az z NR pripadne ZV a BB, dufam ze ste sa bavili.
Arabska strana sa ukazala ako zodpovedna a sposobovala zodpovedny chaos v radoch NATO a myslim ze niekedy aj vo svojich vlastnych, tak ako to ma byt
Arabasom sa darilo uspesne nam otravovat zivot aj napriek tomu ze nenasli ani jeden beacon (a fakticky tam su, mozte ich ist hladat..., chalani z C.R.A.T. su predsa len domaci a ulozili ich perfektne) a tomu ze okolo druhej prisli o municak aj bazu. Paxo sa pravdepodobne ako spravny arabsky velitel sustredil na to ako robit zle a ulohy boli druhorade, co ale na sweeperi nikdy nevadilo
Rusaci z VDV ukazali ze su fakt nebezpecni profesionali aj ked su triezvi, ked sa preplazili az do blizkosti bazy a iba skutocne stastie zachranilo NATO od toho ze by prislo o kompletne velenie.. Aj ked po piatku ma skratka VDV aj iny vyznam, ze????
Takisto ranna propagacna kampan oboch stran tomu dala celkom dobry naboj.
Vsetkym ktori sa zucastnili piatkoveho otvaracieho ceremonialu velmi pekne dakujem za skvelu noc, celu hru mi bolo poriadne zle
Menovite hlavne nasmu druzobnemu timu z NR a samozrejme svistovi za genialnu pracu nocneho fotografa hehehehe
Odkaz pre ZLATAKA: Aj tak sme vyhrali!!!!! A tie hrce na licach mam od komarov, faktickyyyy...
P.S. mam u seba balicek BBciek oznacenych "AO", shemag, a ciernu tasku, ohlaste sa komu patria.
Zaslal: So Máj 17, 2008 9:05 pm
ZLATAK Belyj Papjor
Založený: Sep 29, 2004 Príspevky: 888
Predmet: Re: Sweeper V - from russia with love...
mike99 Napísal:
Odkaz pre ZLATAKA: Aj tak sme vyhrali!!!!! A tie hrce na licach mam od komarov, faktickyyyy...
hrozny teren
hrozne velenie
hrozna komunikacia
hrozne pocasie
hrozna organizacia
hrozny super
hrozny talibanaci
hrozne komare
hrozna Didieho kerka na hrbte
hrozne 1,5m novodurove trubky
hrozny bazen
hrozna opekacka
hrozne triezvy
hrozna nuda
len RAINBOW a ich chranenci su LIETADLA
Zaslal: So Máj 17, 2008 10:42 pm
mike99 Nadporučík
Predmet:
Vsetko beriem, ale tie trubky si nevidel, tie neuznavame
Zaslal: So Máj 17, 2008 10:57 pm
saliven Rotmajster
Založený: Feb 12, 2007 Príspevky: 80 Bydlisko: BA
Predmet: :-)
Dakujem v mene S.U.N. za príjemnú ekšn a posedenie pri grile
Mike tie trubky ,no neviem neviem
Zatial sa pripájam na stranu Zlaťaka, takže je to 2:1
Naposledy upravil saliven dňa Ne Máj 18, 2008 10:10 am, celkom upravené 1 krát
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 10:06 am
Slovi Poručík
Založený: Apr 12, 2005 Príspevky: 236 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Za team AlfaCommandos sa chcem podakovat za paradnu akciu, ktorou tento Sweeper ako vzdy bol. Podarilo sa nam rozlozit a ubranit municny sklad, ktory nasi utocnici v prednych liniach hojne vyuzivali na doplnenie zasob. Tiez som bol prekvapeny ze nepriatel dost dlho ani len netusil, kde sa nachadza, aj ked niektore nepriatelske skupiny prechadzali asi 10-15m popri nas.
A dokonca aj Mikovi odpustam to slnecne pocasie bez jedinej kvapky dazda _________________
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 10:07 am
mike99 Nadporučík
Predmet:
Slovi Napísal:
Podarilo sa nam rozlozit a o ubranit municny sklad, ktory nasi utocnici v prednych liniach hojne vyuzivali na doplnenie zasob. Tiez som bol prekvapeny ze nepriatel dost dlho ani len netusil, kde sa nachadza, aj ked niektore nepriatelske skupiny prechadzali asi 10-15m popri nas.
Práve pre toto ste tam boli práve vy
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 10:13 am
motherload За ВДВ
Založený: Jan 16, 2006 Príspevky: 482 Bydlisko: Praha/Blava
Predmet:
Tak ako sucast VDV
som bol s terenom ako vzdy spokojny
aj so Zlatakom ako bodyguardom, vedel by som ho zamestnat
ale musim tiez povedat ze som to bral ako obetu aby si aspon ostatny zahrali lebo ja az na spominane finale v poli, vobec
bud to malo byt len do urcitej hodiny (tuto ulohu splnit) a potom hrat uz normalne lebo vobec
boli sme od rana az do toho finale/funusu na opacnom konci ihriska bez gul, bez jedla a hlavne bez vody
len sme sa presuvali, lezali skryvali sa, len aby sme nahodou neupadli do zajatia
ale Tomas sa priznal ze to on vymyslel
tak ma napada ze to si snim este vydiskutujem
inac pekne a pekna ucast _________________
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 10:19 am
najkokojot Vojak
Založený: Oct 11, 2007 Príspevky: 17 Bydlisko: Modra
Predmet: Re: Sweeper V - from russia with love...
mike99 Napísal:
Takze hodnotenie akcie z nasej strany:
Vsetkym ktori sa zucastnili piatkoveho otvaracieho ceremonialu velmi pekne dakujem za skvelu noc, celu hru mi bolo poriadne zle
Menovite hlavne nasmu druzobnemu timu z NR a samozrejme svistovi za genialnu pracu nocneho fotografa hehehehe.
Pripajam sa k mike(mu) to rano v sobotu bolo fakt hrozne! Mike ako sa mozme dostat k tym piatkovym fotkam z briefingu??
To pocasie bolo fakt hrozne inak perfekt akcia HAWK
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 12:35 pm
tspion Vojak
Založený: Feb 06, 2008 Príspevky: 1
Predmet:
neake foto mam aj ja. Takze ich dam mikovi a on nech s nimi spravi co chce:)
Dakujem za skvelu akciu a hlavne perfektnych ludi....pre ktorych mi bolo celu nedelu zle...))
uz viac nepijem.....len tolko kolko som pil v sobotu..viac uz by som ani nezniesol.....
Dakujem
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 1:21 pm
tombo8 Nadrotmajster
Založený: Nov 10, 2006 Príspevky: 114
Predmet:
Ja tiez dakujem organizatorom za peknu akciu, ako sa na sweeper patri....
Co ma sklamalo, bol vysledny efekt "Dress code"--- kedze to mali problem akceptovat hlavne Nato jednotky... ktore boli casto na nerozonanie od povstalcov, kedze nemali Wood land uniformy a pobehovali v jednofarebnych trickach, co bol zvacsa nas jediny poznavaci znak. Mne sa osobne ziadny problem s tym neprihodil, kezde sa mi nejako nepodarilo nikdy prezit prvy vystrel...no na respawne som sa dopocul rozne historky o knife killoch od povstalecky oblecenych bojovnikov.
Pre dalsie dokazy si staci pozriet foto Nato jednotiek v galerii...
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 3:53 pm
virgo Vojak
Založený: Aug 08, 2006 Príspevky: 23
Predmet:
takties sa chcem podakovat organizatorom za akciu .. az na to teplo to bolo super ..
a super pochvala patri chalanom z NATO s ktorymi sme absolutne potichu zlikvidovali nepriatelsky municak a ukoristili vlajku .. az na jedneho to odnas vseci prezili ..
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 4:27 pm
najkokojot Vojak
Založený: Oct 11, 2007 Príspevky: 17 Bydlisko: Modra
Predmet:
Tak ten utok mal zo strany NATO velmi peknu bilanciu! na to ze sme ich tam vypukali 5-7 arabikov tak sme prezili az na jedneho.. To bol velmi krasny okamzik hry!CHVALA LUDOM VDAKA ESTE RAZ ZA PEKNU AKCIU
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 5:10 pm
Santixx Rotmajster
Založený: May 22, 2005 Príspevky: 77 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
pridam sa aj ja,dakujem za team S.E.A.S. Corps organizatorom za dobru akciu a alahovi za dobre pocasie a dufam ze nam alah odpusti neuspech _________________
MFC MULITARY AYRZOFT
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 5:25 pm
sadamko Rotný
Založený: Jan 14, 2006 Príspevky: 53 Bydlisko: Irak
Predmet:
tak cela 74legia sa dakuje mikimu za brutalny tereenn..pocko bolo v pohodkeee....a hlavne ze bola sranda vam robyt zle _________________ salam aleykum warahmatula hei wa
barakatu!-74 LEGION
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 6:25 pm
koren007 Rotný
Založený: Jul 01, 2007 Príspevky: 69 Bydlisko: Martigues, France
Predmet:
aj ja chcem podakovat v mene celeho teamu C.R.A.T. za skvelu akciu BTW nohy citim este teraz bola to paradna akcia este raz DIKI
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre