Založený: Jul 20, 2007 Príspevky: 114 Bydlisko: Zvolen
Predmet: Sweeper IV
:o) stastne docestoval spat do Zvolena :o) nuz sedim pri PC a pisem...
Thanx 2 Reapers za organizaciu prijemnej akcie v neprijemnom veternom a mrazivom pocasi. Zvlast respawn bol mrazivy... :o)
Dobre rozdelenie sil protistran, jednotne velenie, jasne definovanie cielov, napad s low cap zasobnikmi. Mozno len rebeli nemuseli mat respawn tak daleko...
Tesim sa na dalsieho sweepera. RastoK
A teraz trochu OFF topic, ale teraz (rozumej v prijemne malatnom takom unavenom :o) stave) sa mi to zda ako dobry napad:
Hladam skupinu ludi, ktori by mali zaujem urobit si na Vianoce radost a kupit sebe, alebo svojmu blizkemu (airsoftakovi) radiostanicu.
Viac vo forume Obchod/Org. internetovych nakupov/nakup radiostanic.
Naposledy upravil RastoK dňa So Okt 20, 2007 8:39 pm, celkom upravené 1 krát
Zaslal: So Okt 20, 2007 8:16 pm
Slovi Poručík
Založený: Apr 12, 2005 Príspevky: 236 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Za cele AlfaCommandos sa chcem podakovat za skvelu akcosku a grilovacku. Takto dobre som si uz dlho nezahral. Dufam ze sa dockame aj pokracovania:-)
P.S.: Dufam ze sa tie fotky objavia aj v galerii... _________________
Zaslal: So Okt 20, 2007 8:33 pm
mike99 Nadporučík
Založený: May 24, 2005 Príspevky: 315 Bydlisko: BA
Predmet:
Pani prave som dorazil, nevydrzali sme v tej zime dlhsie ani grilovat Dakujem velmi vsetkym za ucast, urcite to nebola akcia bez chyb, ale myslim ze ako prijemne ukoncenie sezony to bohate stacilo
RastoK: som velmi rad, ze to stalo za tu cestu, dakujeme ze si ju meral a tesime sa nabuduce...
Klobuk dole pred povstalcami, napad s hubarom bol super a zrali sme to aj s navijakom Takisto ste nam davali pekne zabrat na letisku aj na checkpointoch... Akurat skoda ze stingery sme vystrielali naslepo a nie na balony... (specialne dakujem sadamovi ze si neublizil, lebo mal som dost strach hehe) Aj ked ani tie neboli zbytocne, helium je super
Fotky mi chalanisko fotograf odovzda buduci tyzdne, tak dam nejaky vycuc na WG a zvysok bude na dvd na poziadanie...
Takze este raz vsetkym kto prisli aj napriek rannemu snezeniu vdaka a vidime sa nabuduce.
Aby som nezabudol, vdaka patri aj "hosteskam" ktore nam sprijemnovali tu zimu...
P.S. ak ma niekto zaujem o tlacaky od Staru tu je info po otestovani: MP5, G36 a AK funguju skvelo, M4 majú problém pri podávaní v TM a v CA nefungujú niekedy vôbec. Dúfam že to pomôže pri kúpach...
Mike
a padam do vane
Naposledy upravil mike99 dňa Ne Okt 21, 2007 9:21 am, celkom upravené 1 krát
Zaslal: So Okt 20, 2007 9:10 pm
junior Poručík
Založený: Aug 31, 2003 Príspevky: 229 Bydlisko: Banská Bystrica
Predmet:
Ahojte,
Tak ja by som sa tiez rad podakoval v mene Teamu STG za prijemne stravenu sobotu, akcia bola celkom fajn az na dleee prechadzky do battlefieldu a potom naspet na respawn, v poslednom case na vacsich akciach je to stale vid. Salvieska ale co uz neuskodi aj to , mrzi ma mensii vybuch emocii v zavere zo strany jedneho z nato - zato ze vam prekukneme rozpoznavacii kod a ako pravy partizani vas vlakame do pasce ( pekne ste vysli na cestu z krytu) nasledne nato vas brat pokropi gulometom zo M140 a vy ani jeden neoditete a potom si od vas vypocujeme nadavky jj good job
Ale aj tak radi prideme na dalsieho Sweepera
Zaslal: So Okt 20, 2007 9:37 pm
saliven Rotmajster
Založený: Feb 12, 2007 Príspevky: 80 Bydlisko: BA
Predmet:
Za Team S.U.N sa chcem poďakovať za príjemnú hru s celkovo vyrovnaným priebehom bez velkých emócii počas hry
Tešíme sa na ďalšie pokračovanie série SWEEPER ...
PS: Dík Paxo a Abdul za zapožicanie zbraní... kedže ta moja hračka nejak skapala
Zaslal: Ne Okt 21, 2007 8:45 am
Darthman Poručík
Založený: Jan 19, 2007 Príspevky: 211
Predmet: Re: Sweeper IV
RastoK Napísal:
Zvlast respawn bol mrazivy... :o)
Respawn bol mrazivým a studeným zážitkom ako sa na smrt patrí.
Tenx Reapers a ostatnym organizatorom za akciu SWEEPER,
je to kvalitna airsoftova udalosť.
Tenx Dražnevskému a Hutovi za ten spoločný obchvat nepriatela okolo minoveho pola:D bol to masaker Škoda že ste padli
A dik za loooolec misii HNEDA. Paxo good napad, Tombo8 si skvelý hubár aj s košíkom plným zlých hribov.
Pre mna to bol skvelý záver sezony. Caw uvidime sa na budúci rok
Naposledy upravil Darthman dňa Ne Okt 21, 2007 4:33 pm, celkom upravené 2 krát
Zaslal: Ne Okt 21, 2007 10:09 am
Santixx Rotmajster
Založený: May 22, 2005 Príspevky: 77 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Dakujem za tím S.E.A.S. CORPS za dobre organizovanú a príjemnú akciu aj napriek mrazivému pocasiu ani tá turistika neuškodila ale respawn bol pre povstalcou trochu daleko a dakujem legii 74 za dobré velenie a komunikáciu hlavne zo zaciatku akcie a aj hubárovy za dobre odvedenú prácu _________________
MFC MULITARY AYRZOFT
Zaslal: Ne Okt 21, 2007 10:10 am
cthulhu Kapitán
Založený: May 02, 2007 Príspevky: 421 Bydlisko: Rlyeh
Predmet:
atmosferou minimalne pre mna zatial asi najlepsia akcia sezony a za to vdaka organizatorom
team charlie mal rozhodne najkrajsie zakopy a ani hliadky neboli na zahodenie, zvlast checkpoint 1 mal velmi idilicke postavenie
dakujem snakerovy za kable, slovimu za gulomet a povstalcom stingre
Zaslal: Ne Okt 21, 2007 10:35 am
MACHO Čatár
Založený: Mar 03, 2007 Príspevky: 46
Predmet:
Chcem sa osobne aj za 74´Legiu podakovat REAPEROM za dalsiu dobru akciu, pocko bolo fajn pre zmenu chute-nie vzdy musi byt slnecno a prijemne teplo, organizacia a taktika z oboch stran bola super, velka vdaka ,,hribarovi,, Tombovi za jeho spionaz, mozem naozaj povedat rovnocenny boj medzi NATO a povstalcami napriek pocetnej prevahe na strane NATO. Kazdy jeden z nas povstalcov si zasluzi pochvalu. Napad hrat len s tlacakmi tiez hodnotim len pozitivne.
P.S. Uz nech je dalsie pokracovanie...... the show must go on
Zaslal: Ne Okt 21, 2007 11:07 am
matusko Vojak
Založený: Mar 14, 2007 Príspevky: 5 Bydlisko: BA
Predmet:
thx reapers za sice chladnu ale super akciu, len vam nejak ten dazd nevysiel;-)
to junior - ak to bol ten stret na ceste tak ja som dole isiel
Zaslal: Ne Okt 21, 2007 1:28 pm
draznevsky Poručík
Založený: Apr 11, 2005 Príspevky: 183 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Takze aj odomna ide vdaka organizatorom a vsetkym povstalcom. Akcia bola super, tesim sa na pokracovanie. Tiez dakujem destovy za ohník na respawne + pristresok, v ktorom bolo tolko dymu ze sa tam nedalo vydrzat ... takze este raz vdaka vsetkym z ucastnenym ...
Zaslal: Ne Okt 21, 2007 4:15 pm
mike99 Nadporučík
Založený: May 24, 2005 Príspevky: 315 Bydlisko: BA
Predmet:
Citácia:
len vam nejak ten dazd nevysiel;-)
masochista
Zaslal: Ne Okt 21, 2007 8:01 pm
KenaiWolf Kapitán
Založený: Mar 20, 2005 Príspevky: 417 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Ja by som chcel podakovat vsetkym s ktorymi som prisiel pocas boja, ale aj mimo neho, do kontaktu za sklvelu spolupracu a tym, ktory stirlali opacnym smerom, za kvalitne stvarnenei povstalcov. Dalej by som chcel ocenit velky pokrok v samotnej komunikacii, koordinacii a veleni v poli. Konecne to uz cacina robit dojem funkcnej armady, a nie dvoch znepriatelenych kmenov. Este raz VDAKA ZA UCAST. _________________ Sgt. Brian "Kenaiwolf" Skidmore
Pathfinder Platoon - Air Operations Troop A
16th AAB http://www.pathfinder-platoon.sk
bohuzial musim poukazat na absenciu vykonnych vysielačiek čim to velenie stracalo na efektivite.
btw. tie RF-y sa mali zobrat!
Zaslal: Po Okt 22, 2007 7:58 am
RastoK RastislavK Hviezdoslavov
Založený: Jul 20, 2007 Príspevky: 114 Bydlisko: Zvolen
Predmet:
[quote="junior"]...mrzi ma mensii vybuch emocii v zavere zo strany jedneho z nato - zato ze vam prekukneme rozpoznavacii kod a ako pravy partizani vas vlakame do pasce ( pekne ste vysli na cestu z krytu) nasledne nato vas brat pokropi gulometom zo M140 a vy ani jeden neoditete a potom si od vas vypocujeme nadavky jj good job....
:o)
Ano. Partizanska akcia je o ucinnych manevroch typu "udri a utec", infiltracii do objektov nepriatela, utajenom zbere informacii, prieskume a spionazi, priprave pasci, vnasani chaosu, neporiadku, strachu a neistoty do "prehnane sebavedomych" radov protivnika...
Teda - moji kolegovia z NATO - vedzte, ze nic ine sa od povstalcov ani nedalo cakat (napokon hralo sa bez identify pasok), nez to, co urobili, a urobili to vyborne.
Takze bolo na nas, vojakoch NATO, aby sme sa koordinovali, striedali, vymienali si informacie a menili bezpecnostne kody. My sme boli ti, ktori sa pytali druhych na "farbu" a oni boli ti, ktori mohli - a mali - okamzite stielat. Inak by riskovali precislenie a porazku.
Aj ja by som si usetril hodinu respawnu, keby som sa tych dvoch ci troch banditov, co sa z juhu plazili k letisku neopytal "sest?.."..., ale namiesto otazky ich pokrobil BBckami...
Opakujem, ze rozdelenie sil bolo vyborne, respekt :o) povstalcom, ktorym sa s menej nez polovicnym poctom hracov darilo efektivne skakat nam do usmevu.
Emociam -aj negativnym- rozumiem, ale po ich vyprchani iste kolegovia uznaju, ze to bolo zo strany povstalcov v poriadku...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre