Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 168
Členov: 0
Spolu: 168
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

 
Plánovač akcií
Najbližšie plánované akcie:
 
Posledné inzeráty
Navštívte burzu:
 
Zľava v Muničákoch
Stav objednávok:
Bratislava
Suma: 408 (24%)
Košice
Suma: 0 (0%)
 
Vyhľadať


 
WarGames - Airsoft Portal: Forums

WarGames :: Zobraziť tému - MP5 a 120
Obsah fóra WarGames -> Servisný kanál
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí      
 MP5 a 120 Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
 
 
 
 
autogen@inwork
Anonymný





 Predmet: MP5 a 120 Odpovedať s citátom
 
Takze pani mam taky problemik.
pichol som do MP5 120 strunu( len strunu, nemanil som nic ine) a ta mrcha ide tak 20-50 bb a sekne sa v natiahnutej polohe.raz to spravi pri semi raz pri full auto. niekedy hned a niekedy tak po 50 BB. nestalo sa to niekomu z Vas?
dakujem za kazdy napad, lebo som uz trosku zufaly icon_sad.gif


 Príspevok Zaslal: Po Jan 31, 2005 10:36 am
 
 
 
X-KILLER
Poručík


Založený: Oct 25, 2003
Príspevky: 210
Bydlisko: Bratislava

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Nezabudol si vymenit aj loziska??? Ja som mal v A4 120 + vymenene loziska a isla v pohode.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
 Príspevok Zaslal: Po Jan 31, 2005 10:43 am
 
 
 
Mademan
Nadrotmajster


Založený: Aug 07, 2003
Príspevky: 91

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
btw, je dobre davat m120 bez nicoho? este aj do mexaca 2? divny napad... icon_wink.gif

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Jan 31, 2005 12:57 pm
 
 
 
X-KILLER
Poručík


Založený: Oct 25, 2003
Príspevky: 210
Bydlisko: Bratislava

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
icon_arrow.gif Tiez si myslim.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
 Príspevok Zaslal: Po Jan 31, 2005 1:02 pm
 
 
 
autogen@inwork
Anonymný





 Predmet: Odpovedať s citátom
 
keby som vas xcel opytat ci to je dobry napad alebo nie, tak by som sa opytal.
ja som poprosil o radu ci sa nikto z vas s tym stretol. neptrebujem komentare typu : ty si ale divny ked urobis to alebo hento.
btw. videl som minimalne 5 mech. dvojkovych v ktorych je len struna a idu ako oci druhy rok. icon_confused.gif
aj ja viem ze je najlepsie vymenit to a to alebo najlepsie aj hento ..........


 Príspevok Zaslal: Po Jan 31, 2005 1:59 pm
 
 
 
Majacik
Slovakia SWAT Alliance


Založený: Sep 26, 2003
Príspevky: 1329
Bydlisko: BN

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
takze ak tam si dal m120 okanzite vymen aj loziska a nezgrlos na potrebnych veciach, mozu ti to robit tie loziska moc s vymenou necakaj kym ti neodide nieco dalsie. a vsetko skontroluj ci si dal dobre do kopy
_________________
http://www.cqbaskbnb.wz.cz/sfsg


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Po Jan 31, 2005 4:35 pm
 
 
 
Bazi
Čatár


Založený: May 16, 2004
Príspevky: 37
Bydlisko: Bratislava

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Mne sa nieco podobne stavalo na M733 Commando aj s vymenenymi loziskami... Ak mas MP5 A3, alebo nejaku s vysuvnou pazbou, cize pchas do nej mini baterky, tak to moze byt baterkou... Proste M120 v zime neutiahnu male baterky typu A, resp. v mojom pripade 4/5A... Treba na to large battery z clankov minimalne SC... Ja som si kupil 7,2V baterku z 5/4SC clankov (tu zo sabo rc za 500 korun) a nesekla sa mi este ani raz icon_wink.gif

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ut Feb 15, 2005 5:42 pm
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
  Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky  
 
  Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí  
 Časy uvádzané v GMT | Strana 1 z 1
Prejdi na:  
 

Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre
 
Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.