Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 173
Členov: 0
Spolu: 173
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

 
Plánovač akcií
Najbližšie plánované akcie:
 
Posledné inzeráty
Navštívte burzu:
 
Zľava v Muničákoch
Stav objednávok:
Bratislava
Suma: 408 (24%)
Košice
Suma: 0 (0%)
 
Vyhľadať


 
WarGames - Airsoft Portal: Forums

WarGames :: Zobraziť tému - Pomoc pri upgrade sigu
Obsah fóra WarGames -> AEG - typu SIG
Odoslať novú tému Odpovedať na tému     Predchádzajúci  1, 2  
 Pomoc pri upgrade sigu Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
 
 
 
 
Rebel
Vojak


Založený: Aug 04, 2007
Príspevky: 528
Bydlisko: Sliač

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Dj_head Napísal:
aha takze ide len o povolene skrutky...no hej to by slo... a mohlo ked to je na nejakch miesatch inych tak by sa to mohlo aj inym spobom po vytrhani zavitu upevnit..takze fajne ...


uplne staci do dierky s vytrhnutym zavitom natlacit epoxid alebo nejaky tmel a samorezkou si vyrezat zavit nanovo...popripade do vytrhnuteho zavitu zaviest skrutku s vacsim priemerom ktora by nemala mat problem vyrezat si do plastu svoj zavit

_________________
Dobrá nálada nevyrieši všetky vaše problémy,
ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať.



Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
 Príspevok Zaslal: Ne Jan 13, 2008 8:03 pm
 
 
 
defenestrator
Vojak


Založený: Sep 16, 2004
Príspevky: 18
Bydlisko: Prievidza

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
neviem, preco vsetci riesia vrzganie...to sa da krasne vyriesit kuskom izolacky - vrzga plast o plast a teda tam kde sa mi dotykali a vrzgalo to (hlavne predpazbie) som to potiahol izolackou (vobec to nevidno). Moj sig ma uz cca 5 rokov,teda dotahovanie skrutiek a neviem coho vsetkeho by mi uz nepomohlo icon_sad.gif
_________________
Dog soldiers


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Ne Jan 20, 2008 1:15 pm
 
 
 
defenestrator
Vojak


Založený: Sep 16, 2004
Príspevky: 18
Bydlisko: Prievidza

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Rebel Napísal:
Dj_head Napísal:
aha takze ide len o povolene skrutky...no hej to by slo... a mohlo ked to je na nejakch miesatch inych tak by sa to mohlo aj inym spobom po vytrhani zavitu upevnit..takze fajne ...


uplne staci do dierky s vytrhnutym zavitom natlacit epoxid alebo nejaky tmel a samorezkou si vyrezat zavit nanovo...popripade do vytrhnuteho zavitu zaviest skrutku s vacsim priemerom ktora by nemala mat problem vyrezat si do plastu svoj zavit


Hu!!! nevsimol som si tento prispevok, takze pritahovanie skrutiek by pomohlo... icon_redface.gif

_________________
Dog soldiers


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Ne Jan 20, 2008 1:19 pm
 
 
 
Topgun
Vojak


Založený: Mar 05, 2009
Príspevky: 12
Bydlisko: KN

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
phenix022 Napísal:
Dj_head Napísal:
tu vzduchotechniku treba vymenit len pre lepsiu ,,ucinnost,, tej pruziny alebo orig. vzduhcotechnika nevydrzi asi ta prva moznost ze ??
no ta original vzduchotechnika drzi uz okolo 3-ch rokov, a slape zbran bez problemov...a ked som utesnil jedno miesto tak zbran davala 378FPS s 0,25BB ...ale ako si povedal ked chces vecsi vykon musis celu vzduchotechniku vymenit za nieco insie


Ake miesto to bolo prosim ta. dik


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Mar 11, 2009 10:27 pm
 
 
 
Mucha205
Vojak


Založený: Feb 11, 2009
Príspevky: 17
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

 Predmet: Elektrika Odpovedať s citátom
 
Ja som si nechal do mojho sigu spravit mosfetove spinanie a tak isto pri tejto prilezitosti som vymenil kabelaz. Ako som tu na fore cital ze poskladat siga je zlozite ani mi to tak nepripadalo. Ked som ho rozobral s potesenim som zistil ze nemsim rozoberat mechac (asi ten je problem rozobrat a poskladat) lebo kontakty boli vytiahnute vonka. Dal som tam 1,2 mm autohifi kable a nejaky obrovsky problem to nebol. Trosku popritlacania a s poskladanim flinty dokopy tiez nebol nejaky problem. Vsetko funguje ako za nova.
_________________
Mucha

Vstup do armady, obcestuj cely svet, stretni zaujimavych ludi a pozabijaj ich


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Apr 22, 2009 8:53 pm
 
 
 
pallk
Čatár


Založený: May 27, 2009
Príspevky: 31

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
caute chlapi potreboval by som radu ohladom upgradu sigu 552 comando od cybergun chcel by som tam dat 110 strunu od guarderu a kovove loziska + mozno piest hlava piestu a trn ale to podla okolnosti. ale zaujma ma ci sa oplati robit upgrade na 110 strunu. lebo ide vlastne o to ze chcem spravit co najvacsi upgrade bez toho aby som nemusel menit baterku a motor preto som sa rozhodol pre 110. dakujem

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Jan 21, 2013 4:59 pm
 
 
 
Tair0
Čatár


Založený: Feb 09, 2012
Príspevky: 44

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
tak ono baterku vymeniť čím skôr je iba výhoda , zdvyhne sa ti kadencia ak ťa to poteší ( mne to netrebalo ) , výdrž a dá sa na tu batériu spoľahnúť , neviem ako u 552ky ale od 550tky som dával Lipolku 7,2V 1800mAh lebo už pri M120 pôvodná batéria nestačila.

do predpažbia veselo skryješ tieto delené Lipolky ( ja som mal rozdelenú na 2 kúsky po stranách predpažbia okolo vonkajšej hlavne)

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__476__85__Batteries_Accessories-Airsoft.html

čo sa týka ceny + pošta je to smiešne v porovnaní s tým čo to stojí unás.
Mňa to vyšlo na cca 16eur ( batéria + nabíjačka na 2S/3S lipo a poštovné spolu)

Ale aj z M110 sa dá vytiahnuť pekná úsťovka povedzme až do cca 400FPS pri dobrom utesnení ak sadnú diely

Základný motor som mal od TM stredný a vpohode ťahal aj M130 pri lipolke. (zbraň bola JG)


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ut Jan 22, 2013 10:03 am
 
 
 
pallk
Čatár


Založený: May 27, 2009
Príspevky: 31

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
ja ho mam uz skoro 4 roky a zo ztaciatku ked som vymenil hop up gumku tak strielal pekne potom som spravil mosfet a daval okolo 360 fps a teraz po 3 rokoch dava uz len okolo 320 fps preto by som chcel dat novu hlavu valca a piestu.

v zaklade mal ten sig M90tku preto by som chcel dat max 110 mozno len 100vku + loziska kovove a podla mna by to malo stacit a nemusel by som menit baterku a motor (ten je 1000ka)

aky je tvoj nazor na to ze by som dal M100, loziska a obe hlavy nove? dostanem sa aspon na 380FPS ?


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ut Jan 22, 2013 12:21 pm
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
  Odoslať novú tému  
 
  Odpovedať na tému  
Predchádzajúci  1, 2
 Časy uvádzané v GMT | Strana 2 z 2
Prejdi na:  
 

Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre
 
Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.