No, vzhladom na to ze po par rokoch nakupov aj cez bazar som konecne natrafil na neseriozneho cloveka, povedal som si ze by nebolo zle spravit mnoho krat preberany black list.... aby sme udrzali poriadok skusme sa riadit formou
Email predajcu:
Umiestnenie inzeratu:
Strucny popis problemu:
Poznamka: vyuzijeme ju na to aby sme informovali o pripadnom dodatocnom vyrieseni problemu _________________ AIRSOFT HUNTING CLUB
airsofthuntingclub@gmail.com
DB SPR Custom - 490fps
A&K SVD - 550fps
VFC SCAR-L - 350fps
DE M56A
TM Glock 17
Email: airsoftmanko@centrum.sk
Umiestnenie inzeratu: www.bazos.sk
Strucny popis problemu: Kupovana MK12 ktora mala mat 500fps a nebol som informovany o chybach. zbran prisla bez kopy srobov a suciastok ako napriklad pritlacny srob motora. Predajca sa samozrejme po obdrzani penazi neozval kvoli pripadnej nahrade skody. _________________ AIRSOFT HUNTING CLUB
DB SPR Custom - 490fps
A&K SVD - 550fps
VFC SCAR-L - 350fps
DE M56A
TM Glock 17
Zaslal: Ut Aug 09, 2011 7:33 am
Mike2488 Čatár
Založený: Mar 26, 2011 Príspevky: 41 Bydlisko: Trenčín
Predmet:
Email: airsoftmanko@centrum.sk pouzival aj guner@centrum.sk
Umiestnenie inzeratu: www.bazos.sk
Strucny popis problemu: Kupovana LR300 ktora mala mat tiez 500fps a nebol som informovany o chybach. Zbran mi prisla za 117€ z rozbytim kolimatorom ACOG a zbran bez kopy srobov a suciastok ako napriklad pritlacny srob motora, cely mechabox drzali 2 srobky ktore su z pazbicky, pätka pazbicky je z originalu a kedze je tam ergonomicka pazbicka tak nesedi. Po otvoreni mechaboxu som zistil ze mechabox je zo starej cinskej lacnej MP5 valec s velkym otvorom a kedze hlaven dlha 430mm NENORMALNE!) , boli kovove loziska ale naprd kedze s 2 mazacimi drazkami a kvoli tomu otvori su vysuchane do tvaru vajca. Plno drobnosti chiba, kablovanie je blbo vymenene + za - a vela veci je zlych. Oprava + upgraid ma vijde na 80€ a to si budem robit len ja sam... ale nasiel som v tom mechaboxe hlinikovy odlahceni piest s celokovovim ocelovim ozubenim a hop up komora bola kovova ostatne veci naprd.
uplne rovnako, jedine co bolo pouzitelne na zbrani bol piest, zvysne suciatstky sa absolutne nezhodovali s tym co sa malo v mechaboxe nachadzat.. _________________ AIRSOFT HUNTING CLUB
DB SPR Custom - 490fps
A&K SVD - 550fps
VFC SCAR-L - 350fps
DE M56A
TM Glock 17
Zaslal: Ne Sep 11, 2011 10:42 am
Pa3ck6 Major
Založený: Jan 01, 2010 Príspevky: 723 Bydlisko: BA
DB SPR Custom - 490fps
A&K SVD - 550fps
VFC SCAR-L - 350fps
DE M56A
TM Glock 17
Zaslal: Ne Feb 12, 2012 12:13 pm
Pa3ck6 Major
Založený: Jan 01, 2010 Príspevky: 723 Bydlisko: BA
Predmet:
Kupil odomna zbran, a potom iba drzo napisal ze ju neberie. Mal som stastie ze som ju este neodoslal. _________________ KAC PDW (DBOYS)
G36 Bipod/scope (JG)
Benelli M1014 (DE)
Zaslal: Ne Feb 12, 2012 7:53 pm
majco022 Nadporučík
Založený: Apr 05, 2009 Príspevky: 382 Bydlisko: Marná krajina pod Tatrami
Ďalší dement
Kašlem nato že klame o tom, že tie maskáče sú od helikonu (aj keď je na prvý pohľad vidieť že ide o miltec) aj nato že nevie rozoznať strih ACU od BDUčka..
Ale štve ma že ukradol fotku cirasu z môjho inzerátu a predáva fiktívne veci ktoré mam doma v skrini takže hľa génius
Možno ti robí len marketing _________________ Email:
glumsvk@gmail.com
Zaslal: Po Mar 18, 2013 6:28 pm
k0rben Nadrotmajster
Založený: May 03, 2011 Príspevky: 90
Predmet:
Email predajcu: razor-gtr@azet.sk
Umiestnenie inzeratu: bazos.sk
Strucny popis problemu: znamy priekupnik dielov z oblasti Lucenec, najskor ho treba doslova prehovarat k obchodu, potom nieco posle o tyzden neskor. Ked si vypytate detailne fotky niecoho tak povie "ved tam su na bazosi".
Bral som Kckove predpazbie (ktore bolo prasknute na 2 miestach - nedal vediet) a par dalsich drobnosti samozrejme poskodenych (co zamlcal po opytani), a neposlal vsetko co mal. Po snahe o kontaktovanie nech aspon doposle veci ktore nedodal, neodpisuje/nedviha.
Zaslal: Ut Mar 19, 2013 1:49 pm
atr30 Plukovník
Založený: Nov 27, 2003 Príspevky: 1126 Bydlisko: TT
Predmet:
Meno:Martin Trgina ,Prievidza
email matisko25@azet.sk
dôvod...neprevzal kolegovi z teamu balík a podľa bazošu nebol sám _________________ "Democracy is 2 wolves and a sheep voting on whats for dinner, Liberty is a well armed sheep contesting the vote"
Zaslal: St Apr 24, 2013 5:06 am
HawraN Major
Založený: Jan 13, 2007 Príspevky: 702 Bydlisko: Banská Bystrica
Predmet:
Meno: Matej Hatala
Nick: Majklus
Miesto inzercie: Facebook
Tel.: 0948212427
Kupovaná bola WE M4 Close Bolt + 6 zásobníkov + nejaké drobnosti k tomu. Zbraň deklarovaná ako gen 3 bola gen 2 (ale tak čert to ber). Na prd poskladaný hop sekal každú druhú guľu. Dal mi k nej nevytesnené magy, na čož sme sa dohodli, že tie magy pretesní a doručí. Komunikácia bola normálna, človek vyzeral normálne, tak som si povedal OK, prečo nie. Magy som odvtedy nevidel. Neodpovedá na maily, SMSky, nedvíha telefón. Ak náhodou dostanem odpoveď, je "od priateľky" s tým, že chlap je v zahraničí (non stop už 3/4 roka). Dohodnutí sme boli, že mi ich donesie osobne na akciu, vysvitlo, že na akciu sa ani neregistroval.
Silne neodporúčam spolupracovať s týmto predajcom. _________________ - SRRS Banská Bystrica -
Zaslal: Pi Máj 09, 2014 4:04 pm
Časy uvádzané v GMT |Strana 1 z 1
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre