Založený: Nov 08, 2010 Príspevky: 426 Bydlisko: Bratislava
Predmet: Vojenský výpredaj Jarovce
Páni, už od dvoch ľudí som dostal info o nejakom vojenskom výpredaji v Jarovciach. Vraj niekde na plagáte to videli. Na webe nič nie je a plagát sa mi objaviť nepodarilo. Má to trvať odo dnes do tretieho.
Nevie niekto poradiť viac info, napr. že kde to je? Díkes _________________ Kde sa vzal, tu sa vzal, za húštinou partizán.
Zaslal: Ut Okt 25, 2011 2:03 pm
Dufi Sergeant Major of the Army
Založený: May 18, 2003 Príspevky: 877 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Ze by toto? Nezarucujem nic...ako som nasiel tak posuvam.
_________________ "Tým, ktorí za niečo bojujú, dáva život takú slasť, akú tí v úkryte nikdy nepoznajú."Nástenka v Khe Sanh, Vietnam, 1968
Zaslal: Ut Okt 25, 2011 2:29 pm
Gabou Poručík
Založený: Oct 21, 2007 Príspevky: 199 Bydlisko: Nitra
Predmet:
Keby to neni tak ďaleko
Zaslal: Ut Okt 25, 2011 3:49 pm
k0rben Nadrotmajster
Založený: May 03, 2011 Príspevky: 90
Predmet:
Dokelu vcera som prisiel z BA. Mozno pojdem pozriet ak bude cas...
Zaslal: Ut Okt 25, 2011 4:35 pm
Predmet:
Bol so kuknut.
Velky sklad vedla ihriska.
Po zemi kontajenri s materialom.
Maju vsetko moze zo skladov od CSLA cez OSSR az po vz95.
Vsetko pouzite alebo z NZ skladov takze co to aj nove.
Co si tak pamatam co tam bolo secko:
utierky, traky na gombiky, bluza vz85, gate vz85, kabat vz85, ciapky vz85, teple vlozky do uniforiem tzv. humusaky - vrch aj spodok, natelniky s dlhym rukavom, helmy-blembaky, teplakove supravy, opasky - rozne-kozene-latkove-tzv. dohoda, maskace-ihlicaky vrch aj spodok + ciapky, maskace tusim vz 63 vrch aj spodok + ciapka, spacaky + hygienicke vlozky, plachty, obrusy, uteraky, kosele zelene-modre-biele, spodky tensie-hrubsie, lopatky CSLA aj novsie male, velke lopaty-ryle, stolicky, kanistre-dost ponicene, polne fasky-tie hlinikove-aj s obalmy aj bez, esusy, maskovacie siete rozne rozmery, ponozky rozne druhy a hrubky od tenkych krepsilonok az po hrubezimne podkolienky, svetre - starsie aj novsie, kanady nosene vz97 ale aj nove (take s vz95 potlacou v kombinacii s kozou), mali velku kopu uniforiam vz95 - nohavice, bluzy, kabaty, kabaty s teplou vlozkou )secko nosene ale v dobrom stave co som kukal)
Este tam bolo par veci co uz si napamatam, treba ist kuknut, veci sa minali celkom, pomerne dost ludi sa tam mlelo a kazdy aspon nieco kupil.
Ceny celkom prijatelne, za kabat vz95 vratane teplej vlozky bolo 23.70 EUR, traky boli po 1 EURe, sveter vz95 okolo 12 EUR, ponozky zimne 1.30 EUR atd, bandaska plechova na PHM 3 EUR (ale dost hrdzave a otlcene + nikto nevie co v nich bolo). Starsie veci ako vz85 a pod boli lacnejsie.
Velkosti trebalo haldat a skusat, nieco malo stitky citatelne, nieco sprate nieco nemalo stitky vobec. _________________ "Tým, ktorí za niečo bojujú, dáva život takú slasť, akú tí v úkryte nikdy nepoznajú."Nástenka v Khe Sanh, Vietnam, 1968
Zaslal: Ut Okt 25, 2011 7:19 pm
Gabou Poručík
Predmet:
Akurát tie traky na gombíky som chcel ... verili by ste že nikde v Nitre sa nedajú zohnať traky na gombíky? Všetky galantérie a army shopy som prekukal a popýtal. Buď vypredané alebo ani nemali (keby o niečom viete tak povedzte).
Zaslal: Ut Okt 25, 2011 7:59 pm
Predmet:
Plovnictva a rybarstva si nekukal? Ja som to kupil tam.
Tie co mali tunak v Jarovciach mi pripadali sice fiunkcne ale mal som pocit ze su trosku moc odlezane.
Ked som za ne zatahal tak som mal pocit ze sa za chvilku vytahaju a ta guma sa zvetranim potrha.
Ale zas za 1 EURo si ich clovek moze nakupit aj 20 a mat to na jedno pouzitie.
2Glum: No malo to ceske vlajocky ponasivane a vzor je ten isty strih som nejak neporovnaval a neskumal. Ale nic z toho neni ripstop takze asi nieco starsie a ulozenkove. Materiel bol nejaka kombiancia bavlna a plyester, ten kabat ma 51% polyester 49% bavlna a vyrobca na stitku je OTAVAN TREBON.
P.S.: Nakabate som este nasiel preberacie razitka ci jak sa to vola.
Velkostne cislo a skrizene mece a cislo 98, asi rok prevzatia ci co to je. _________________ "Tým, ktorí za niečo bojujú, dáva život takú slasť, akú tí v úkryte nikdy nepoznajú."Nástenka v Khe Sanh, Vietnam, 1968
Zaslal: Ut Okt 25, 2011 8:23 pm
Gabou Poručík
Predmet:
to Dufi: Dobrý nápad, pôjdem cheknúť. Diky.
Zaslal: Ut Okt 25, 2011 9:30 pm
komisar Kapitán
Založený: Nov 08, 2010 Príspevky: 426 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Dufi, díky moc. Čo sa týka výberu, na slovenské pomery ťažký nadpriemer ale nechytajú sa na výber priemerne zásobeného českého armáku...
Koniec koncov, ceny boli dobré, až na pár drobností, kde tie ceny prehnali... Holt, gate sa vždy predali za viac, než bola ich hodnota Suma sumárum - uspokojilo ale neukojilo _________________ Kde sa vzal, tu sa vzal, za húštinou partizán.
Zaslal: Št Okt 27, 2011 4:19 pm
Sergeant Rotný
Založený: May 12, 2008 Príspevky: 56
Predmet: re
Ja som tento výpredaj zažil v trenčíne, spústa vecí, kopec ľudí, no vybral som si. Kabát s vnútornou vložkou vz.95 za 23,70 a z recesie som kúpil ešte vreckový obväz vz.80 ktorému končila záruka v 1987.
Zaslal: So Okt 29, 2011 7:56 pm
Viko92 Rotmajster
Založený: May 29, 2008 Príspevky: 85 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
Neviete za kolko boli tie kanady zhruba??
Zaslal: Ne Okt 30, 2011 5:55 pm
weldo Práporčík
Založený: Dec 29, 2010 Príspevky: 120
Predmet:
dnes tam idem pozrieť, dúfam že ten dátum do 3.11 nebol len orientačný a niečo tam ešte nájdem, kanady idem pozrieť tiež takže ceny ti pozriem
no bol som tam, majú otvorené aj zajtra cez sviatok .. tie kanady boli okolo 15e ale rozhodne by som to nekupoval, určite nie také použité ako tam majú. jediné čo boli dobré boli zimné, ale mali len malé čísla pre mňa, max 7,5 noha. kúpil som si aspoň prilbu (4,20) ešte do nej pár krát strelím a v kancelárii bude mať čestné miesto
Zaslal: Po Okt 31, 2011 7:48 am
Predmet:
Nie je to vypredaja ale burza militarii:
Military Burza Jarovce
Terminy na rok 2014:
13.04.2014
20.07.2014
26.10.2014
07.12.2014
http://www.morho.eu/index.php _________________ "Tým, ktorí za niečo bojujú, dáva život takú slasť, akú tí v úkryte nikdy nepoznajú."Nástenka v Khe Sanh, Vietnam, 1968
Zaslal: Pi Mar 21, 2014 9:45 am
Časy uvádzané v GMT |Strana 1 z 1
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre